Menu

FORRETTER – STARTERS
1. THAI ROLLS
(4 stk.) hjemmelavet forårsruller m. glasnudler, hvidkål, gulerødder og porer. Serveres med sød chili sauce
|
|
(4 stk.) Kyllingespyd hjemmemarineret i gul karry og kokosmælk. Serveres med hjemmelavet peanutsauce.
|
|
(4 stk.) Dybstegte tigerrejer i tempura-dej. Serveres med sød chili sauce.
|
|
(8 stk.) Serveres med sød chili sauce
|
|
(6 stk.) Serveres med sød chili sauce
|
|
6. REJECHIPS
|
|
SUPPER – SOUPS
7. TOM YAM KUNG
Thailandsk national suppe med chilipasta, løg, friske tomater, champignon og forårsløg, toppet med koriander. Vælg ml. kylling og tigerrejer
|
|
8. TUM KHA KAI
Cremet kokosmælk suppe med løg, friske tomater, champignon og forårsløg, toppet med koriander. Vælg ml. kylling og tigerrejer.
|
|
BØRNE MENUER – KIDS MENU
med kylling, gulerødder, broccoli og spidskål.
|
|
med kylling, gulerødder, broccoli og spidskål.
|
|
11. GUL KARRY
med kylling, jasmin ris, gulerødder, broccoli og spidskål.
|
|
KARRY- OG WOKRETTER MED RIS
DISHES WITH RICE
16. KAENG PHET
Rød karry oprørt i kokosmælk med bambusskud, auberginer, peberfrugter og ananas. VÆLG KØD ELLER FISK
|
|
17. KAENG KHIAO
Grøn karry oprørt i kokosmælk med bambusskud, auberginer, peberfrugter og lange bønner. VÆLG KØD ELLER FISK
|
|
18. KAENG PHANAENG
Special thai karry oprørt i kokosmælk med gulerødder, peberfrugter, hvidkål og sød basilikum. VÆLG KØD ELLER FISK
|
|
19. KAENG KARI
Gul karry oprørt i kokosmælk med sprøde løg, kartoffelstykker, peberfrugter og forårsløg. VÆLG KØD ELLER FISK
|
|
20. PAD KA POW
med stærk basilikum, sprøde løg, peberfrugter, lange bønner og spejlæg. VÆLG KYLLING ELLER ØKSEKØD
|
|
21. GAI PHAT
med cashewnødder, porre, sprøde løg, peberfrugter og forårsløg. VÆLG KØD ELLER FISK
|
|
22. PHAT PRIEW WAN
Sursød sauce med ananas, friske tomater, sprøde løg og peberfrugter. VÆLG KØD ELLER FISK
|
|
STEGTE NUDLER / RIS
FRIED NOODLES / RICE
23. PAD THAI
med risnudler, bønnespirer, forårsløg, porrer, gulerødder og hakket peanuts. VÆLG KØD ELLER FISK
|
|
24. EGG NOODLES
æggenudler med gulerødder, porre og peberfrugter. VÆLG KØD ELLER FISK
|
|
25. RICE NOODLES
risnudler med broccoli, bønnespirer og hvidkål. VÆLG KØD ELLER FISK
|
|
26. FRIED RICE
stegte ris med sprøde løg, gulerødder, porre og friske tomater. VÆLG KØD ELLER FISK
|
|
SALAT
SALAD
27. SALAT
Thai salat med små søde tomater, selleri, sprøde rødløg, frisk agurk, koriander, forårsløg og gulerødder. Overhældt med stærk krydret chilimarinade. Vælg ml. kylling, oksekød eller tigerrejer.
|
|
R60 SPECIAL
28. R60 Special
Dybstegt torskefilet stegt i soyasauce med ingefær, champignon, røde peberfrugter, gulerødder, sprøde løg og forårsløg. Serveres med jasmin ris.
|
|
DRIKKEVARER
BEVERAGES
33 CL
|
|
|
|
33 cl
|
|
50 cl
|
|
35 cl
|
|
40 cl
|
|
25cl
|
|
|
|
50cl
|
|
50cl
|
|
50 cl
|
|
50 cl
|
|
50 cl
|
|
50 cl
|
|
Hvordan vil du have din bestilling?
Vent venligst...

Indkøbskurv
Der er ingen varer i din kurv |
0,00
i alt:

Tilføj og Fjern tilbehør i din bestilling ved at trykke på Tilbehør.